Aktiviteter

Selv om den fantastiske strand i Sunny Beach byder på mange stilleliggende timer, så byder byen samtidig på alverdens aktiviteter. Der er tennis, minigolf, skydning, minitogsture, beach volley, elastikspring, bananbåde, snorklingsfaciliteter, massage, mulighed for leje af cykler og meget mere.

Tennis
En tur på tennisbanen giver mulighed for en hyggelig sportsdag, hvor der både er plads til tilskuere og til at blive vandet undervejs af vandslangen.Tennis bliver både spillet af turisterne, men også af dygtige bulgarske tennisspillere. Ønsker du at få professionel træning, er det også en mulighed, da flere tennistrænere står til rådighed for turisterne.

Minigolf
Minigolfbanerne er placeret med små mellemrum, hvor de med hver sin charme og udsmykning kan samle dig og dine rejsepartnere til en turnering eller to.

Cykling
Hop på cyklen, og tag et kig på ejen hånd i Sunny Beach og omegn. Cykellejen er billig, og du får muligheden for en hel dag, hvor du selv kan planlægge ruten. Du vil opleve et helt andet Bulgarien på den tohjulede, og en transportmåde, hvor du stadig kan mærke solens varme og få vind i håret.

Vandsjov
Ønsker du at blive på stranden, så er der stadig smækfyldt med faciliteter. Vandscooterne står klar ved vandkanten, bananbåde og jetski. Her kan du opleve en vild vandtur, og hvor du med kilden i maven bliver skyllet godt i gennem.

Snorkling
Er du til havets dyb, så kan du komme på adskillige bådturer og enten optræde som den erfarne dykker eller snorkle. Bulgarien har muligheder både for den øvede, og for den som aldrig har taget et kig på havbunden før.

Beach Volley
Overalt i Sunny Beach kan du finde beach volley baner, hvor både turister og bulgarer spiller på livet løs. En sport som harmonerer godt med ønsket om en ferie, hvor man kan bevæge sig og samtidig nyde solen i én af de mange liggestole på stranden.

Massage
Når du er færdig med de mere vilde vandaktiviteter, er der mulighed for en uforglemmelig massage i teltene på stranden. Her følger massøren dine instrukser, og her kan du få minimum en halv times afslapning i gode hænder på erfarne massører. Ikke nok med nogle erfarne massører, så er priserne også halvdelen af det, du giver i Danmark.