Shopping

Går du på opdagelse i gaderne i Sunny Beach, har du mulighed for at slippe din indre shopper løs.Tøj, sko, smykker, malerier, alverdens tasker og ure sælges i butikker spredt udover hele byen.

Ikke nok med det, er næsten ingen priser fastlagt! Der kan pruttes om prisen, og du vil hurtigt opdage, at startprisen langt fra er mindsteprisen. Du skal dog være opmærksom på, at de fleste “mærkevarer”, der findes i Sunny Beach oftest er kopivarer.

Ønsker du mere shopping, og garanti for ægte varer, så er Burgas en oplagt mulighed. I Burgas centrum, ca en halv times kørsel i bil fra Sunny Beach, finder du to store shopping Malls. Det første Mall man kører forbi hedder Burgas Plaza, og er det ældste af de to. I Burgas Plaza, finder du b.la. Mango, Starbucks, Intersport, Stefanel og mange flere.Det er ikke det bedste udvalg af butikker her, men et hyggeligt mall, og lidt for enhver smag.

I det nyeste og største Mall, Burgas Galleria finder du til gengæld en fantastisk stor ZARA butik, samt en stor H&M og Bershka. Der er også en biograf i dette Mall, som viser film med engelsk tale.

Hvis man vil nyde vejret mens man shopper, findes der også en “gågade” i Burgas Centrum med spændende butikker og hyggelige cafeer, som helt sikkert også er et besøg værd.