Big Size Hornets 13s Low Retro Jordan 2014 New Style,Buy Now,Free Shipping

Turban kommer i mange forskellige størrelser og farver. Ideelt set er de beregnet til at angive en bestemt kultur, men i disse dage, har turbaner allerede blevet korte stykker i skabene for mode trendsættere. Mens du vil være i stand til at finde forskellige instruktioner til turban mønstre, den, der er indført ved denne artikel er en grundlæggende wrap for mænd. Hvis du er alle indstillet til at lære, hvordan, bare holde på læsning nedenfor!

Du skal den rigtige slags turban at starte. Hvis du vil oprette din egen turban mønster, skal du have en ‘pugree’ (også kendt som turban wrap) i Rubia eller voyal stof. Har det måles og skæres overalt fra 6 8 fod. Det er bedst at overvurdere end at undervurdere, som du bare kan klippe væk den overskydende snarere end at skulle bekymre dig om en lun pasform. Disse dage, at finde en turban sælger er nemmere end du tror det er. Du kan lave et hurtigt stop på din skrædder, og det er meget sandsynligt for dem at pege dig i retning af den rigtige stof butikker.

Begynd ved at dele wrap i to på langs. På denne måde, kan du nu passe din turban. Du skal blot placere turbanen wrap over og på tværs af hoved og sørg for dens sider er strakt over ørene. Hvis dette er, hvad du ser, så kudos til dig! Dernæst tager enderne af din turban og bringe dem til dig på din nasal niveau. Husk at gøre det så godt som du kan uden at forårsage spænding på dine ører. Den sidste ting du ønsker at opleve, er uklarhed fra alt det smerte.

Øvelse gør mester. Da wrap fortsat at være i håndfladerne, observere en nedadgående bevægelse og flytte begge sider på bagsiden af ​​dit hoved og fortsætte hermed indtil wrap har nået din pande og tilpasset din templer. Exchange hænder hver gang du begynder at ombryde siderne omkring dit hoved. Det kan helt sikkert fremskynde tingene. Det forudsættes, at dette skridt kan gnide dig den forkerte vej, men lidt øvelse kan hjælpe med at gøre tingene klarere for dig.

Pak turbanen i bakgear. Nu hvor du er en pro på indpakning turban, skal du bruge overskydende klud til at vikle turban den anden vej. Dybest set, opretholde den samme proces undtagen denne gang, du er ved at flytte i den modsatte retning, det vil sige at bringe enderne af din turban omkring dit hoved fra tilbage til forsiden. Hold skifte hænder, indtil du har nået det samme niveau. Når du har brugt op turbanen og nåede din bestemt længde, låse den på plads ved at binde enderne sammen. Tillykke! Du har lige gennemført en simpel turban mønster.