Værd at vide

Stranden i Sunny Beach

Sunny Beach er Bulgariens badeby nummer 1! 

Byen ligger ud til sortehavet og har modtaget EUs blå flag, som er den bedste klassifikation inden for EUs fire klasser i vurderingen af strande. Stranden er 10 km lang, fyldt med liv og med solstole placeret langs hele kysten.
Som oftest er stranden mere lavvandet, men der kan dog forekomme lidt bølger, men ellers kan man kategorisere stranden for at være særdeles børnevenlig.
Sandet er blødt og gyldent og vandet er klart og lunt. Og jo nærmere du kommer Nessebar, jo større mellemrum bliver der mellem de liggende badegæster.

Fyldt med hoteller og spisesteder
Byen har flere 100 hoteller. Her er der hoteller til en hver smag. Nogle spækket med oplevelser. Andre beliggende ved stranden og med en mere stilfærdig tone. Ønsker du festligheder fra morgen til aften er der også flere hoteller, der er placeret i byens puls, hvor hotellet aldrig sover. Derimod er der omvendt også mange hoteller, som er nærmere beregnet familier og dem, der søger en hyggelig og mere rolig tone.
Der er også adskillige shoppingcentre, aktiviteter til børn og generelt spændende forlystelser inden for rækkevidde. Det kan du få nærmere information om under fanebladet aktiviteter.
Restauranterne erplaceret  overalt i byen, og hver især byder de på spændende menukort og underholdning i løbet af aftenen.